Her sene olduğu gibi Mayıs ayına girerken o güzel telaşın içindeyiz. 

Bizleri büyüten, güzel ruhuyla bizim ruhumuzu da güzelleştiren, bize koşulsuz sevgiyi öğreten annelerimize Ceremony olarak sadece çiçeklerimizle değil floral dünyamızdan ilhamla yarattığımız Ceremony In Bloom ürünleri ile de ulaşarak heyecanımızı ikiye katlıyoruz.

Ürünlerimiz ile sizleri buluşturmak ve bu arayışta sizle birlikte olduğumuzu göstermek için hazırladığımız Anneler Günü’ne Özel Hediye Setlerimiz ile sizlerleyiz.


Neden We Love Mom?

Hayatın her anında sevgisini bizden esirgemeyen fedakar annelerimize minnettarlığımızı göstermenin tam zamanı da ondan! Klasikleşmiş cümlelerden uzak, kısa ve öz. ONLARI SEVİYORUZ! Ceremony’nin ilhamını aldığı çiçekler kadar eşsiz, onlar kadar özel hediyeleri şimdi keşfedin.


1.Wild Fig Hand & Body Gift Set

Cennet bahçesinden evinize. Bolluk ve bereketin simgesi; efsanelerle iç içe geçen incir ve yaprağından ilhamla yaratılan Wild Fig ile floral esintilerin tazeliğini Ceremony In Bloom'un kişisel kullanıma özel hediye setleriyle evinizde hissedin. Hem el, hem vücudunuza güvenle kullanabileceğiniz El & Vücut Sabunu ve El & Vücut Losyonu'na eşlik eden Eau de Cologne ile yaratılmış hediye seti. Paraben, sülfat, yapay renklendirici, tuz içermez.

2.Simply Peony Premium Set

Simply Peony'nin zarif, temiz ve floral bahar hissi Ceremony In Bloom hediye setleriyle evinize geliyor. Bal yağmurlarıyla yıkanan en güzel bebeklerin pudramsı kokusuyla birleşen eşsiz bir çiçek harmanı. 8 haftaya kadar kalıcı Çubuklu Oda Kokusu, Büyük Boy Oda Spreyi ve parfümden farksız şişesi ile Eau De Cologne'dan oluşan bu özel hediye seti.

3.Simply Peony Home Set

Simply Peony'nin şakayık, gül ve pudra notaları ile harmanlanmış taze kokusu Ceremony In Bloom hediye setleriye evinize geliyor. Zarif ve floral bahar hissi ile yaratılmış Simply Peony'nin pudralı bahar notaları. 8 haftaya kadar kalıcı Çubuklu Oda Kokusu, bitkisel soya bazı içeren formülü ile Kokulu Mum ve Büyük Boy Oda Spreyi'nden oluşan ev hediye seti.

4.Mediterranean Bergamot Kokulu Mum Üçlü Hediye Seti

Işıltılı ve sımsıcak bir Akdeniz akşamının taptaze ve ferah hissinden ilhamla yaratılan Mediterranean Bergamot'un iyileştirici etkisini Ceremony In Bloom'un hediye setleriyle evinizde hissedin. Dinamik gücünü; dış camındaki ikonik granit yeşilinden alan kokulu mum koleksiyonu, parafin içermeyen formülü sayesinde likit hale geldiğinde vücut losyonu olarak kullanılabilir. Her bir ürün için ortalama 72 saatlik yanma süresi ile aydınlık bir spa hissiyatı sağlar.

5.Fresh Bouquet Gift Set

Canlı, enerjik ve tutkulu bir çiçek buketi kokusundan ilhamla yaratılan Fresh Bouquet ile floral esintilerin tazeliğini Ceremony In Bloom'un hediye setleriyle evinizde hissedin. Beyaz ve pembe çiçeklerin enerjisini evinize getirerek ferahlamanızı sağlayacak 8 haftaya kadar kalıcı Çubuklu Oda Kokusu ve Eau de Cologne'dan oluşan hediye seti.

Ceremony Botanic

Ceremony’nin floral dünyası birbirinden eşsiz ev bitkileri ve özel tasarım saksılarıyla evinize geliyor. Barış Çiçeği, Paşa Kılıcı, Dua Çiçeği, Difenbahya Vezüv, Salon Sarmaşığı, Deve Tabanı, Kumquat, Starliçe, İnci Tanesi, Benjamin Bonsai, Yasemin ve Difenbahya Tropik gibi çeşitli bitkilerden oluşan dünyamızı keşfetmek için mağazalarımıza bekliyoruz.

Selection Bouquets

Alışılmış ve geleneksel olanın aksine, mevsimin en taze günlük çiçekleriyle, birbirinden farklı tasarımlarla sürekli değişen buketlerin küratörlüğünü yaparak, çiçek seçimi konusunda yaşadığınız kararsızlığı ortadan kaldırıyoruz.

Grand Bouquet & The Bouquet

Ceremony Flowers ekibinin tamamen kişiye özel tasarladığı çiçekleri sizler için modern dünyaya adapte ettik. Alışılmış ve geleneksel olanın aksine, mevsimin en taze günlük çiçekleriyle, birbirinden farklı tasarımlarla sürekli değişen buketlerin küratörlüğünü yaparak, çiçek seçimi konusunda yaşadığınız kararsızlığı ortadan kaldırıyoruz.

Buketimizin içerisinde türüne göre değişen sayıda çiçek bulunur. Farklı çiçeklere denk gelebilir, farklı renkte paketlemelerle karşılaşabilir ve size özel hazırladığımız birbirinden farklı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Ceremony Flowers Ekibinin Elinden En Özel Çiçekler

Tamamen annenize özel, başka hiçbir yerde olmayan taptaze çiçekler ile ister buketler, ister aranjmanlar. +90 (533) 379 09 79 telefon sipariş hattımızdan dilediğiniz tarzda en şık çiçekleri İstanbul içi sipariş edebileceğinizi de unutmayın.